VALOKUVAT  PORTFOLIO YHTEYSTIEDOT
 
Hinnasto
 
 

 

 


 
HINNASTO, TOIMITUSEHDOT JA KUVIEN TOIMITUS

Kaikki hinnat ovat verottomia. Myyntihintoihin lisätään alv. 22%.
Hinnat ovat kertajulkaisun hintoja ja se on sama painosmäärästä ja kuvan koosta riippumatta.

  HINNASTO 1.1.2009:
 
LEHDET JA KIRJAT
Artikkelikuvat
Kuva etu- tai takakannessa.

65€
85€
INTERNET
Hinta määräytyy käyttöajan mukaan.
alkaen
55€
MAINOKSET, ESITTEET yms.
Kuvan käyttö esitteissä, tuoteluetteloissa, pakkauksissa, julisteissa, oppaissa, ilmoituksissa, kalentereissa, korteissa, tms. kaupallisissa tuotteissa. Lopullinen hinta määräytyy esim. kampanjan keston perusteella.
alkaen
99€
ROYALTY FREE -kuvat
Royalty Free-kuvien käyttöaikaa ei ole rajoitettu , joten voit käyttää niitä missä ja milloin vain. Hinta määräytyy sopimuksen mukaan kuvakohtaisesti!
Kysy !
Muut hinnoitteluun vaikuttavat asiat:
Yksityiskäyttöoikeus (1 vuosi)
Uusintakäyttökerrat
Muut käyttökohteet sopimuksen mukaan!
+200%
-50%
Kysy !

  TOIMITUSEHDOT:
 
1. JanImage luovuttaa kuvat kertajulkaisuoikeudella asiakkaalle tilaushetkellä voimassaolevan hinnaston mukaiseen hintaan ennaltamäärättyyn käyttötarkoitukseen. Kirjojen kohdalla julkaisuoikeus käsittää kuvan käytön myös kirjan uusintapainoksiin.
2. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla ja JANIMAGE.COM:lla osapuolten sopimusten mukaisesti. Kuvien tekijänoikeudet eivät siirry kaupan yhteydessä asiakkaalle.  
3. Julkaisussa on mainittava kuvaajan ja/tai kuvatoimiston nimi muodossa "Kuvaaja / JANIMAGE.COM" tai "Kuvaaja" tai "JANIMAGE.COM", ellei asiasta erikseen sovita. Kyseisen lähdemaininnan poisjättäminen nostaa kuvan hintaa 25%.  
4. Asiakas saa käyttää kuvaa ainoastaan tilauksen yhteydessä määriteltyihin tarkoituksiin. Mahdollisesta lisäkäytöstä tulee ilmoittaa ja sopia etukäteen.  
5. Vastuu kuvan käytöstä ja mahdollisista kuvan julkaisemisesta aiheutuvista seuraamuksista on asiakkaalla. Kuvan käyttöoikeus on tarkistettava, mikäli kuvassa esiintyy henkilöitä tai kohteita, esim. nimiä, kiinteistöjä, teoksia, tavaramerkkejä, tai muuta vastaavaa. Kuvaa ei saa käyttää ilman erillistä sopimusta tarkoituksiin, jotka ovat loukkaavia tai voivat aiheuttaa mahdollista haittaa kuvassa esiintyville henkilöille ja/tai kohteille tai kuvan tekijänoikeuksien haltijalle.  

  KUVIEN TOIMITUS :
 

Kuvat ovat digitaalisessa muodossa ja ne toimitetaan asiakkaalle nopeasti sähköpostin liitteenä tai vaihtoehtoisesti postin välityksellä cd-rom- levyllä. Tiedostot toimitetaan "raakana" 2271x1704 tai 3456 x 2304 pikselin kokoisena jpg -formaatissa olevina tiedostoina, joille ei ole tehty mitään käsittelyjä esim. kuvakoon suhteen. Tarvittaessa muutan kuvat haluttuun kokoon ja resoluutioon. Isommat kuvankäsittelyt erillistä korvausta vastaan sopimuksen mukaan.

Kuvien tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla tai puhelimella.
HUOM! Tilaukset kuvien tiedostonimillä( Esim. 155_5200.jpg).

 
 
 
 
Copyright © Janimage 2004-2009